Meniu
Cosul dvs.

Coarne Ren

Cele mai indragite accesorii auto de sarbatori: coarne si nas de ren, acum si cu huse pentru oglinzi. Asadar setul devine mai complex si mai interesant ceea ce va transforma masina dumneavostra intr-un ren autentic. Husele pentru retovizoare au parte dinspre oglinda din material transparent (PVC).

Coarne si nas de ren auto - Accesorii auto festive FixAuto® Coarne si nas de ren auto - Accesorii auto festive FixAuto®
Nou -43 % Stoc epuizat
Cumpara acum setul de coarne si nas de ren auto de pe FixAuto.ro. In preajma sarbatorilor, totul se imbraca festiv in culorile predominante fiind alb si rosu. Ne decoram casa, vitrinele magazinelor, brazii, si pentru ca totul sa fie complet, propun sa ne deghizam si masinile in renii lui Mos Cr..
45 lei 79 lei
Coarne si nas de ren auto 3D cu urechi -  Accesorii auto festive FixAuto® Coarne si nas de ren auto 3D cu urechi -  Accesorii auto festive FixAuto®
Nou -44 % Stoc epuizat
Cumpara acum setul de coarne si nas de ren auto 3D cu urechi de pe FixAuto.ro. Decoratiunile auto pentru sarbatori aduc bucurie intregii familii atunci cand masina ta se transforma in renul Rudolph cu nasul rosu de ger, iar portbagajul e plin de surprize. Te pregatesti de sarbatori, alergi..
50 lei 89 lei
Asa cum oamenii il au pe Superman cu siguranta echipa de reni il au pe SuperRenCel mai spectaculos model de coarne si nas de ren pentru masina cu un aspect deosebit ce cu siguranta nu vor trece neobservate in timpul plimbarii prin statiunile de la munte. Copiii vor fi cei mai incantati sa faca ..
55 lei 109 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)