Meniu
Cosul dvs.

Termeni si Conditii

Conditii de utilizare si confidentialitatea datelor DaySportCom SRL / FixAuto.ro

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor afisate pe site-ul FixAuto.ro implica acceptarea conditiilor de utilizare .

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Conditiilor de utilizare.

Site-ul FixAuto.ro este proprietatea SC DaySportCom S.R.L. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor Conditii de Utilizare precum si orice modificari site-ului FixAuto.ro fara o notificare prealabila.

La inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile derularii in conditii optime a comenzii Dvs . Sunteti responsabil pentru siguranta datelor de logare si folosirea acestora. FixAuto.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

S.C. DaySportCom S.R.L respecta caracterul privat si securitatea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. DaySportCom S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

dreptul la informare (art.12)

dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

dreptul de opozitie (art.15);

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Comunicarea Electronica

Prin accesarea site-ului FixAuto.ro , vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei FixAuto.ro clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu aceasta. Comunicarea intre cele doua parti (client si societate) se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la FixAuto.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul este de acord ca documentele ce insotesc fiecare comanda (factura, certificate de garantie, desfasuratorul comenzii si modul de calcul, etc ) sunt transmise automat si exclusiv, in momentul expedierii comenzii, pe cale electronica pe adresa de email folosita la crearea contului si in contul de utilizator al clientului de pe FixAuto.ro. In cazul in care se doreste ca documentele sa fie trimise si in colet, se va mentiona acest lucru la sectiunea "Adauga comentarii" cand se plaseaza comanda.

Lista tehnicilor de comunicatie la distanta conform Anexei din Ordonanta nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

imprimat neadresat;

imprimat adresat;

scrisoare tipizata;

publicitate tiparita cu bon de comanda;

catalog;

telefon cu interventie umana;

telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);

radio;

videofon (telefon cu imagine);

videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);

posta electronica (e-mail);

telecopiator (fax);

televiziune (teleshopping).

Drepturile de autor (Copyright)

In cazul in care clientii din cadrul FixAuto.ro incarca materiale, imagini, texte, creatii pentru imprimare isi asuma responsabilitatea, si asigura SportDay.ro ca acele materiale incarcate sunt libere de orice drepturi ale unei terte parti.Costurile pentru posibile incalcari ale dreptului de autor, drepturi personale sau drepturi de denumire vor fi suportate in totalitate de catre client. Clientul elibereaza FixAuto.ro de cerintele sau pretentiile unei terte parti ca urmare a incalcarii acestor drepturi.

Limitari ale responsabilitatii

Site-ul FixAuto.ro si articolele aferente sunt oferite atat timp cat sunt disponibile.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si DaySportCom S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre DaySportCom S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Denuntarea unilaterala / Returul produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul ce rezulta din comanda in cel mult 14 zile de la data livrarii. DaySportCom S.R.L. se obliga sa ramburseze sumele incasate de la acest consumator in maxim 30 de zile.

Returul produselor se face dupa comunicarea intre parti la unul din numerele de telefon afisate sau prin e-mail.

Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul fabricantului, cu etichetele intacte, fara urme de folosinta.

Produsele personalizate cu fotografii, texte, logo-uri sau desene personale nu se pot returna, cu exceptia celor care prezinta vreun defect de fabricatie.

Expedierea returului se poate face prin oricare companie de transport. Coletul va fi expediat fara ramburs. Modalitatea de returnarea a sumelor o veti alege Dvs. ( transfer bancar, mandat postal, e-mandat, paypal, etc )

Politica preturilor si transportul produselor

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar.

Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta imediat.

DaySportCom S.R.L. si implicit FixAuto.ro vor putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre DaySportCom S.R.L.

Termeni de livrare

Comenzile sunt trimise prin Urgent Curier sau Posta Romana / coletarie si ajung la client  in 24 ore pentru Urgent Curier sau 2-3 zile prin Posta Romana .In conditii speciale sau in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Modalitati de plata

Plata se poate face prin orice modalitate disponibila acceptata de FixAuto.ro

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si impachetare care vor fi precizate.

Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului FixAuto.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului FixAuto.ro si va pune in miscare cercetarea penala.